Pages Fiffy

Monday, January 21, 2013

Berjanjilah pada diri sendiri untuk selalu bersukur atas semua Kurnia-Nya




Hanya di Syria. Gambar yang amat menyentuh hati
Budak ini menangis kerana angin telah meniup makanan yang ingin dijualnya,
 yang mana hasilnya adalah untuk menyara dia dan keluarganya.
Kita kat Malaysia, nasi lemak takde timun dah mengamuk.
 Hayati gambar ni untuk muhasabah diri
Berjanjilah pada diri sendiri untuk selalu bersukur atas semua Kurnia-Nya...


Gambar ni aku copy dari facebook yang telah di sharing-sharing ..
Perasaan mula-mula tengok gambar ni sangat tersentuh
 sehingga tak sedar yang air mata ni sedang mengalir ..
 Gambar ni betul-betul mempunyai seribu maksud yang dapat buat aku sedar ..