Pages Fiffy

Thursday, July 25, 2013

We Love Swimming




Assalamualaikum and hye belogeress
harini aku saja nak share aktiviti aku dan gang
 di waktu lapang
iaitu SWIMMING

yeaahhhhhhhh !! yeehaaa !! yuuhuuuu !!
ni lah bunyi kami kalau dapat terjun dalam swimming pool

ok di sini aku nak kenalkan atlet renang pertama
tak lain tak bukan

1. cik fifi athirah

ada gaya perenang tak .. hihii ;-)

ok .. aweks yang sedang kusyuk berenang ni ialah saya sendiri
saya amat meminati sukan renang sejak dari bangku sekolah lagi ..
saya memang pantang nampak air 
waterfall ke, swimming pool ke , laut ke 
kompem nak terjun ..
apa-apa sukan berkaitan dengan air memang saya teruja ..

ok tu je laaa
nak cerita pasal kawan-kawan lak

dorang kat bawah ni teman sekerja, seopis dengan saya
habis je time kerja
tepat 5.15 
muka kami berempat laju je cabot meninggalkan ofis
menuju ke kolam renang ..
 kat tempat kami kerja ada kolam renang tau ..

ok atlet renang ke 2, ke 3 dan ke 4

cik Hassuifah Jasman
cik pah ni pegawai di opis saya
tapi kat luar opis boleh tahan jugak aksi nya


muka excited baru pandai berenang .. 
cik pah ni cepat belajar ..
hari pertama dia dah pandai berenang ..
kat bawah ni aksi cik pah berenang tanpa berjalan di dalam air
syabas cipah


ni yang bertanda merah tu puan Zaihasra Khalid
orangnya kecil kecil cili api
tapi tak pas berenang walaupun di ajar 
berkali-berkali teknik tarik dan hembus nafas oleh cik lizza
takpela puan zai teruskan usaha sampai berjaya ye ..

  
yang bawah ni pula cik Lizza yantie
cik lizza ni student upm lulusan degree in ekonomi
yang time ni tengah praktikel kat opis kiteorang
cik lizza ni dari mula aku kenal dia memang gila2 orangnya
dia boleh berenang, cuma tak boleh sampai ke tempat yang 
lebih dalam dari ketinggian .. 
cik lizza ni dah habis praktikel ..
dia pun dah balik nogori
boleh la praktis berenang di pantai pord dickson ye selalu
kalau rindu nak swimming ngan kiteorang datang la ye




ok jom layan pic syok sendiri dari dorang ni






















hahahaa berlakon je dorang ni ..
perlbagai aksi kuak lentang dan gymrama dari dorang ni ..
layan jelaaa ye ..
sobs sobs pic aku ada 1 je sebab aku la
 camerawoman tak berbayarnya ..

ok bye 

8 comments:

siti fatima Arifin said...

yes....Ateh pun suka swimming. suka berada dlm air.

Fifi Athirah said...

berada di dalam air adalah suatu keseronokkan :-) nanti boleh swimming sama2 kan ateh :-)

Eina Sakinah said...

ina pun xpandai berenang.. kui3..

Fifi Athirah said...

bukan dah pandai berenang sikit2 ke :) hehee .. nanti habis ramadhan jom la swimming balik ...

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

wah bagus untuk kesihatan

Fifi Athirah said...

betul tu muhammad faiz .. baik untuk kesihatan :-) dan boleh mengisi masa lapang :)

naanie said...

wah best nya..teringin jugak tapi takut air..huhuhhhu..btw done follow here :)

Fifi Athirah said...

yes memang best swimming :) tq naanie :)